Folk Factory

26.09.2015 kl. 20:00 Industrien, Aarup
Køb billet

Billetsalget er slut

 

The Folk Factory's musik er stemningsfyldte ballader og folkrocknumre drevet frem af et hæsblæsende akkompagnement af banjo, guitar, harmonika og mandolin, som for vildskaben op en.

Musikken er et resultat af et stærkt fællesskab, hvor hele tre sangere står i front; Morten Fast, Mads Nyland, Jon Bonde Eriksen. Deres unikke klang og særlige intensitet i vokalerne giver bandet en alsidighed, samt en hungren hos publikum efter at høre endnu et nummer.

Sammen har de fundet en lyd, der på en gang blander æstetikken fra den traditionelle folk med de håndspillede instrumenter med en mere nutidig klang, der giver folk'en nyt liv.

Bandet blev dannet i 2009 af de to eksil-odenseanere Jon Bonde Eriksen og Morten Fast, under navnet Capsized Captains. I 2012 skiftede de navn til The Folk Factory.

Bandet har gennem årene spillet mere end 60 koncerter på steder som Dexter, Rust og VEGA, samt Skagen Festival, Strib Vinter Festival og Bork Havn Festival. Bandet var i 2014 nomineret til en DMA Folk som "Årets Nye Talent", og bidrog desuden med et musikalsk indslag til awardshowet på Copenhagen Jazzhouse.

The Folk Factory er således en gruppe på vej. Billetter til koncerten her kan derfor også købes som en del af pakken med RåstofKoncerter

Pakken med 3 RåstofKoncerter kan købes for 300 kr.

Medlemmer af vores støttegruppe Råstof til Industrien kan købe pakken til 225 kr.