Ole Frimer Band

03.10.2015 kl. 20:00 Industrien, Aarup
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Sangeren og guitaristen Ole Frimer er, med sin unikke "flesh to string"- teknik, både nationalt og internationalt prisbelønnet. Senest i 2011, hvor han modtog BankNordiks Ærespris for sit mangeårige virke på de danske og udenlandske musikscener.

Med en fortid i legendariske Blue Junction og et tæt samarbejde med Peter Thorup, turnerer Ole Frimer nu med eget band i selskab med en håndfuld top-klasse musikere: Palle Hjorth (keyb.) Jesper Bylling (bas) og Claus Daugaard (tr.)

Bandet har med stor succes lanceret en ny progressiv stil med rødder i Blues og elementer fra rock, jazz og fusion. Dansksprogede tekster vinder mere og mere indpas i koncertrepertoiret, men der gives stadig plads til bluestraditionerne.

Orkestret er i dag et af de mest travle i Danmark, når det gælder det blå univers, med koncerter på Skanderborgfestivalen, Malmø Festivalen, Roskilde Jazz Festival, Nibefestivalen, Copenhagen Blues Festival og mange flere.

Gæsterne, ved bandets koncert på Industrien for nogle år siden, ved, at der venter os en god musikalsk oplevelse, når de dygtige musikere slår sig løs - og viser deres kunnen på deres instrumenter. Samtidig med at musikken swinger dejligt på en måde, der når langt ud over scenekanten!