Johnny Horsepower

21.11.2015 kl. 21:00 Industrien, Aarup
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Hvornår har du sidst været til koncert med Johnny Cash? Svaret er Johnny Horsepower!

De er de eneste i kongeriget, der dedikeret KUN fortolker Johnny Cash. Udgangspunktet er sounden og instrumenteringen fra 1955, da Johnny Cash og The Tennessee Two slog igennem.

Trioen er ikke blot kendt for deres indlevende sceneoptræden og intense stemning, men også for deres gengivelse af lyd, der kendetegner Johnny Cash. Dette har gjort dem efterspurgte i resten af Europa, hvor de bl.a. turnerer i Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien og Schweiz.

Johnny Horsepower fortolker primært materialet fra Johnny Cash's "Gyldne" periode fra 1955-1972, dog med afstikkere til senere udgivelser. Oplev hits, som Ring of Fire, Folsom Prison Blues, I walk the Line, San Quentin og mange flere. Johnny Horsepower (Cash Cover) er et absolut must for Johnny Cash fans og det tætteste du kommer med en koncert med The Man in Black på dansk jord.

Johnny Horsepower er - for de fleste - et ukendt dansk band. Men de kan noget særligt! Vi har derfor valgt at lave koncerten som en RåstofKoncert, så flere kan høre dem. Billetter til koncerten kan derfor også købes som en del af pakken med RåstofKoncerter.

Pakken med 3 RåstofKoncerter kan købes for 300 kr.

Medlemmer af vores støttegruppe Råstof til Industrien kan købe pakken til 225 kr.

Koncerten afholdes i samarbejde med Hotel Aarup Kro. De har lavet et særligt tilbud til os denne dag med julefrokostbuffet for koncertgængere for kun 125 kr. pr. kuvert. Julefrokosten starter kl. 18.30.
Bestil/køb julefrokostbuffet + koncertbillet her på vores hjemmeside.
Bemærk koncertstart kl. 21. Dørene åbnes kl 20.

PS: Hvis I er mere end 2 der ønsker at sidde sammen til julefrokosten, bestilles der bord direkte ved at kontakte Hotel Aarup Kro, på tlf. 64 43 10 13.