Matt Bednarsky - Gratis koncert for medlemmer af Råstof

24.05.2016 kl. 20:00 Industrien, Aarup
Tilmeld

Billetsalget er slut

 

Giv Matt Bednarsky en guitar i hans hænder og en scene at synge fra og du vil snart opleve, at Matt bringer noget frisk og spændende til musikken. Hans unikke stil har rødder i en række forskellige genrer, herunder pop, rock, folk, jazz, og blues, og er karakteriseret ved intense tankevækkende tekster, og beroligende kraftfulde vokaler.

Født af en mor med klassisk uddannelse og en far der er professionel Jazz guitarist, voksede Matt op i Sheldon, Conneticut, USA, omspændt af musik. Han begyndte med violin i en alder af 4, guitar som 8 årig, begyndte at synge ikke længe efter han kunne tale. Han begyndte at skrive sange i en alder af 12 år.

Efter at have tilbragt størstedelen af 2012 i New York og lavet hans Ep, Happy Go Lucky, flyttede Matt til Nashville for i 2013 at dykke ned i byens pulserende musikliv. Siden 2013 har Matt haft travlt, han har udgivet 2 albums.

Matt har turneret i foråret i USA og har for nyligt åbnet for sæsonen i American Idol, på Amerikansk tv. Nu er han på turne i Europa med sin guitar.

Vi håber rigtig mange vil tage imod dette ekstraordinære tilbud.