”Elvis” - Henrik Busborg & The Devils

19.11.2016 kl. 21:00 Industrien, Aarup
Køb billet

Billetsalget er slut

 

Henrik Busborg er dobbelt dansk mester i Elvis, og i 2012 blev han også kåret som Nordens bedste.

Bag sig har han et rutineret band, der af folk i Elvis Presleys egen omgangkreds er blevet rost til skyerne. Således har Elvis’s tourmanager, Charles Stone, og ”Kongens” egne korpiger, the Sweet Inspirations kun haft superlativer til overs for bandets musikalitet og overskud.
Der er kælet om alle detaljer fra smykker og dragter til instrumenter og sceneoptræden. Showet er en totaloplevelse, der bringer tankerne hen på Aloha from Hawaii i 1973 eller Las Vegas i 1970’erne.

På bandets omfattende balkort står optrædener for bl.a. Kronprins Frederik og den amerikanske ambassadør. I 2015 har Henrik Busborg & the Devils spillet for mere end 3.000 glade gæster til det anmelderroste show ”Elvis at the Symphony” - en opsætning med Odense Symfoniorkester og mere end 80 musikere på scenen.

Denne koncert indgår i årets julefrokost-arrangement, som vi afholder i samarbejde med Hotel Aarup Kro. Derfor starter koncerten først kl. 21. Dørene på Hotel Aarup Kro, hvor julefrokosten serveres, åbner kl. 17.30, og spisningen på kroen starter kl. 18.

Du kan købe billetter til koncert + julefrokost - og til koncert uden julefrokost fra denne side

Prisen for koncert + julefrokost er for medlemmer af vores støtteguppe er 270 kr. - og 295 kr. for ikke-medlemmer. Hvis I er en gruppe, der gerne vil bestille bord, må I selv kontakte Hotel Aarup Kro på 64 43 10 13.

Prisen for kun koncert - og ingen julefrokost - er 150 kr. for medlemmer af vores støttegruppe - og 175 kr. for ikke-medlemmer.

Vi vil understrege, at vore julefrokostkoncerter plejer at være ret livlige - og at baren er åben under koncerten