DKK 100,00 Ekskl. kortgebyr

Årsmedlemsskab af Råstof for 2018

31.12.2018 kl. 12:00 Industrien, Aarup
Køb billet

Billetsalget slutter:

31.12.2018 kl. 12:00

DKK 100,00 Ekskl. kortgebyr

Hvad er Råstof til Industrien? Råstof til Industrien (Råstof) er en støttegruppe for Kulturelt Samråd, der blandt andet årligt afholder 20-25 koncerter med rytmisk musik på Kulturhuset Industrien i Aarup. Alle medlemmer af Kulturelt Samråd arbejder ulønnet og i deres fritid. Via medlemskabet af Råstof ... støtter du økonomisk vore kulturelle aktiviteter på Industrien, og du er med til at sikre, at • det kan lade sig gøre at afholde den slags kulturelle arrangementer i en by som Aarup. er du med til at skabe mere liv og glæde i Aarup.• er du med til at sætte Aarup på Fyns kulturelle landkort.• Samtidig får du selv kontante fordele. Og bestemmer endda selv, hvor stor den kontante fordel skal være. Jo flere arrangementer, du deltager i, des flere penge sparer du! :-)

Hvad får du selv ud af medlemskab af Råstof?

Ud over dét med Aarup og kulturen, som vi skrev om lige her over, får du ... Kulturelt Samråds koncertprogram leveret til din bopæl - forår og efterår - lige når det

• offentliggøres! Elektroniske nyhedsbreve om Kulturelt Samråds aktiviteter.• 25 kr. i rabat på hver koncertbillet, du køber til dig selv.

• Ekstra rabat på billetpakken “RåstofKoncerter - Musik på vej”

• To medlemskoncerter - forår og efterår – hvor medlemmerne får en ekstraordinær rabat.

• Om medlemskabet Medlemskabet er personligt og det betyder f. eks., at et par, der ønsker at gå til koncert sammen - med samme rabatmulighed - begge skal være medlem af Råstof.

Medlemskab af Råstof - som følger kalenderåret - koster 100 kr. om året. Hvis du melder dig ind midt på året koster det 50 kr. - og derefter 100 kr. årligt.

Vi har medlemmer i hele landet.

Når du er medlem af Råstof ... ... har du ingen forpligtelser. Dit medlemskab af Råstof kan betragtes som en slags passivt medlemskab af Kulturelt Samråd.

Du har ikke stemmeret til noget. Du støtter os kun økonomisk. Når du støtter os økonomisk, får du de beskrevne fordele. Vi får din støtte - og den er vi glade for! Det er win-win!